Oversikt over hytteleverandører i Norge.
Finn deres drømmehytte i dag!

FINN:

 

Vikinghytter

 

 

Barske tradisjoner
Vikinghytter henter erfaring fra fire generasjoners hyttebyggere. Siden 1917 har vi tatt utgangspunkt i nordnorske tradisjoner ved konstruksjon og utforming. Vi vet hvilke materialer og byggtekniske løsninger som må til i vårt barske klima.
Moderne produksjon
Det å ta vare på tradisjoner er ikke det samme som å være gammeldags. Vi benytter det beste innen dataassisterte konstruksjonsverktøy i planlegging, tegning og konstruksjon. Produksjonen skjer av erfarne fagfolk med topp moderne utstyr. Alt gjøres ferdig innendørs i kontrollert klima.
Enkel montering
Våre hytter er basert på et elementbyggesystem som gjør monteringen svært enkel. Veggene er ferdig kledd, dører og vinduer er ferdig innsatt. Likevel er elementene aldri mer enn 120 cm brede og veier normalt ikke mer 75 kg. Montasjen gjøres enkelt av to personer. Er du litt snekkerkyndig, så kan hytta være oppe og tett utvendig i løpet av en helg.

www.vikinghytter.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oversikt over husleverandører i Norge.

 

Takk for at du bruker Hytteleverandorer.no,

Enkleste vei for å sammenligne ferdighytte leverandører på. Vi vet det er mange ulike hytte leverandører / Hyttetyper å velge mellom. Derfor skal vi bygge opp en tjeneste som dere lett kan sammenligne hytte typer og priser. Den vil være tilgjengelig snart.