Oversikt over hytteleverandører i Norge.
Finn deres drømmehytte i dag!

FINN:

 

Ranahytta

 

 

Bernhard Olsen AS er lokalisert i Håndverksgt 7 på Grubhei ved Mo i Rana. Mer enn 40 års erfaring og produktutvikling har gitt Rana Hytta en solid posisjon i markedet og en kvalitet som gjør oss til et foretrukket valg. Med sitt utspring i en tradisjonsrik byggmesterbedrift med hovedfokus på hytter og hus har firmaet en moderne fabrikk som produserer mange typer bygningskomponenter. I dag sysselsetter Bernhard Olsen AS vel 44 ansatte som tilsammen omsetter for over 100 millioner årlig fordelt på hytter og hus. Vi leverer hytter til hele landet fra Agder i sør til Finnmark i nord og til en rekke hyttefelt i Sverige.

Bernhard Olsen AS i Mo i Rana har vært og er opptatt av å produsere hytter tilpasset vårt klima og til folk som setter pris på funksjonalitet, enkelhet og tradisjon. I over 40 år har vi lykkes i akkurat dette. Vi har gitt livsnytere et sted for den mest verdifulle tid.

www.ranahytta.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oversikt over husleverandører i Norge.

 

Takk for at du bruker Hytteleverandorer.no,

Enkleste vei for å sammenligne ferdighytte leverandører på. Vi vet det er mange ulike hytte leverandører / Hyttetyper å velge mellom. Derfor skal vi bygge opp en tjeneste som dere lett kan sammenligne hytte typer og priser. Den vil være tilgjengelig snart.