Oversikt over hytteleverandører i Norge.
Finn deres drømmehytte i dag!

FINN:

 

Frostahytta

 

 

Frostahytta AS er et lite firma med 5 ansatte som ble dannet i 1981 som nå er hel eid av Frostahytta Holding AS som også er ene eier av Thor Johnsen Bygg AS

Etter nye lover og krav fra myndighetene samt for å tilfredsstille kundenes ønsker og behov er vi i stadig utvikling hvor alle yter maksimalt for at kunden skal bli fornøyd.

Våre byggevarer kjøper vi hovedsakelig fra lokale underleverandører og klarer med dette å holde en rimelig pris på produktene vi selger uten så mange fordyrende mellomledd.

Frostahytta AS kan tilby en rekke standard hytter og garasjer, mange velger en av disse for så å tilpasse sitt eget ønske. Frostahytta produserer også etter kundenes egne tegninger/skisser.

Elementene er produsert slik at de egner seg godt for selvbyggere med litt erfaring eller at vi monterer råbygg og kunden har som egeninnsats det innvendige arbeidet.
Det er også mange som velger å leie lokale snekkerlag på de aktuelle plassene for montering.

Vi har lang erfaring og kompetanse innen faget og hjelper gjerne dere til å finne den beste løsningen.
Vi kan også være behjelpelig med hyttetomter på Frosta av en av våre samarbeidspartnere.

Går du med planer om hytte eller garasje er du velkommen for en hyggelig prat.

www.frostahytta.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oversikt over husleverandører i Norge.

 

Takk for at du bruker Hytteleverandorer.no,

Enkleste vei for å sammenligne ferdighytte leverandører på. Vi vet det er mange ulike hytte leverandører / Hyttetyper å velge mellom. Derfor skal vi bygge opp en tjeneste som dere lett kan sammenligne hytte typer og priser. Den vil være tilgjengelig snart.