Oversikt over hytteleverandører i Norge.
Finn deres drømmehytte i dag!

FINN:

 

Flugon Fjellhytter

 

 

Tømrermester Kåre L. Martinsen ble etablert i 1995 som et resultat av at Tømrermester Gunnar Martinsen ble nedlagt etter ca. 40 års sammenhengende drift.

Da startet Tømrermester Kåre L. Martinsen opp som et enmannsforetak. Firmaet er fortsatt et enmannsforetak og har i dag 6 medarbeidere.

Sommeren 2008 tok tredje generasjon tømrer Gjermund F. Martinsen fagbrev og begynte i firmaet. Det var da naturlig å skifte navn til Martinsen Bygg.
Våren 2011 bestod Gjermund siste eksamen for å bli bygg og tømrermester. Han er nå tredje generasjon tømrermester i en alder av 23 år.

Tømrermester Gunnar Martinsen ble etablert i 1956, så vi har mer enn 52 års drift bak oss. Det ser også lyst ut for fremtiden da førstemann (Gjermund) i tredje generasjon startet opp i august 2008 og nestemann (Torstein) i tredje generasjon, nå går siste året som lærling og skal ta fagbrev sommeren 2011.

Videre har vi noen oppdrag som vaktmestere på større eiendommer på det private marked.

To mann holder stort sett på med oppdrag som restaurering av hus og boliger.

Vi har også døgnservice med glass og låser.

Vi prøver nå også å få i gang en kurs og vikar tjeneste, spesielt til skoler med Bygg og Anleggsteknikk. Vi kjører kurs for de som ønsker godkjenning for varmearbeider.

Vi kan ta på oss de fleste typer oppdrag.

www.martinsenbygg.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oversikt over husleverandører i Norge.

 

Takk for at du bruker Hytteleverandorer.no,

Enkleste vei for å sammenligne ferdighytte leverandører på. Vi vet det er mange ulike hytte leverandører / Hyttetyper å velge mellom. Derfor skal vi bygge opp en tjeneste som dere lett kan sammenligne hytte typer og priser. Den vil være tilgjengelig snart.