Oversikt over hytteleverandører i Norge.
Finn deres drømmehytte i dag!

FINN:

 

Eiken Hytter

 

 

Eiken Hytter leverer solide norske kvalitetsbygg over hele landet direkte fra egen produksjon. Det er viktig at bygget tilpasses dine ønsker og behov og til deres tomt.
Våre bygg produseres i bindingsverk som precuttet byggesett eller produsert som monterte veggseksjoner. De produseres innendørs i tørre produksjonslokaler.
Dette gjør vi for å sikre kvalitet på fleksible løsninger. Det spares da mye tid på byggeplassen og dessuten er det en kostnads besparende byggemåte som gjør at du raskt får bygget tett utvendig. Hyttene eller bygget leveres til større og mindre prosjekter tilpasset ditt spesielle behov.

Det strebes etter praktiske løsninger, komfort, solide dimensjoner og kvalitet til riktig kostnad. Vi har god kontakt med dyktige håndverkere som kan anbefales til deres bygg. Bedriften har sentral godkjenning i forhold til plan og bygningsloven.

Eiken Hytter leverer hovedsakelig byggesett eller elementer til hyttebygging, men også til hus, garasjer, anneks og andre bygge prosjekter. Alle våre kunder får en individuell oppfølging helt fram til bygget står ferdig utført. Spør gjerne en av våre kunder.

www.eikenhytter.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oversikt over husleverandører i Norge.

 

Takk for at du bruker Hytteleverandorer.no,

Enkleste vei for å sammenligne ferdighytte leverandører på. Vi vet det er mange ulike hytte leverandører / Hyttetyper å velge mellom. Derfor skal vi bygge opp en tjeneste som dere lett kan sammenligne hytte typer og priser. Den vil være tilgjengelig snart.